Феновете на “Левски” ще свикат специална пресконференция. Тя ще се проведе непосредствено след брифинга на треньора Илиан Илиев преди мача с “Ботев” (Пд).

По програма наставникът на “сините” ще започне да говори точно в 17:30 часа, а привържениците на клуба са насрочили своята среща с медиите за 20:00 часа.

Очаква се привържениците да обявят примирието си с клуба. Те ще изразят подкрепата си за Илиан Илиев и отбора и ще сложат край на войната с футболистите, която започнаха след срамното отпадане от Лига Европа.

Както е известно “Левски” бе изхвърлен от евротурнирите след победа с 1:0 и загуба с 1:3 от ФК Сараево. Това отприщи вълна от недоволство сред “сините” привърженици, които дори опитаха да се саморазправят с част от играчите. В резултат на това от “Левски” бе разкаран бранителят Иво Иванов.

Сега феновете ще заявят подкрепата си към отбора, но и ще поставят няколко задължителни условия. Едно от тях е към Илиан Илиев – да наказва всеки футболист, който не се раздава за “сините”. Те ще настояват за моментални резултати и победи, които да върнат “Левски” на върха. Очаква се да поискат и обяснение за селекцията и защо част от новите играчи, включително скъпоструващи звезди, не са на терена и кой носи отговорността за селекцията?