Феновете на ЦСКА продължават с войната си срещу ръководството на клуба. Голяма част от фенклубовете на “червените” се събраха и решиха да бойкотират напълно следващите мачове на тима. Още вчера БЛИЦ писа, че феновете обмислят да оставят празен Сектор “Г” на домакинството с Берое в събота на Националния стадион “Васил Левски”.

Ето какво е решението на феновете:

Единна позиция на Сектор Г

След поредицата нагли посегателства срещу свободата на Сектор “Г” от страна на слугите на “Титан” представители на всички фракции и централния фенклуб решиха да спрат да плащат на собствениците на ЕАД-то и в знак на протест да оставят сектора зад северната врата на Националния стадион празен. Бойкотът срещу мутренските методи, погазващи конституционните ни права, ще започне тази събота на мача с Берое. Събираме се в 14,00 часа при езерото “Ариана”.

Всеки, който обича ЦСКА и не приема любимият клуб да е заложник на арогантни „добре облечени бизнесмени”, отказващи да се съобразяват с правилата на новия век, е добре дошъл. Нека заедно изчистим боклука, нека заедно освободим ЦСКА!

14, Централен Фенклуб, Torcida Plovdiv, Lulin Boys, USF, Горди, Ultra Front Vratsa