Интересът към абонаментните карти на ЦСКА за сезона във "В" група е огромен и централните места в Сектор "А" под козирката са на привършване.

"Продажбата върви ударно. Изключително сме доволни от интереса, който е по-висок, отколкото миналите години. И това въпреки че ЦСКА бе в "А" група, а сега ще играе във "В", коментираха от търговския отдел на "Армията".

На висок интерес се радват също картите за Сектор "Г". Според непотвърдена информация до момента са продадени 2000 от тях.

Цената на сезонните пропуски за Сектор "А" е 130 лв. до 5 август, след което става 140 лв., за Сектор "В" е 90 лв. до 5 август, 100 лв. след това, а за Сектор "Г" - 50 лева до 5 август и 60 лв. след това.

Цената на билетите за домакинските срещи ще бъде обявена през следващата седмица, като почти сигурно ще е 10 лв. за място в Сектор "А", 7 лв. за Сектор "В" и 5 лв. за Сектор "Г".

Както е известно, ЦСКА ще изиграе днес последната си контрола преди старта на сезона в Югозападната "В” група. „Червените” посрещат на „Армията” израелския Ашдод от 20:00 часа, като проверката ще се излъчва директно по Канал 3.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА - ПРОГРАМА