Феновете на ЦСКА поканиха президента на клуба Александър Томов да изгледа последната среща от първенството за сезона срещу Локо (Мездра). Ироничното обръщение бе публикувано на официалната страница на ултрасите придружена с поредната карикатура на шефа на "червените", на която пише "Лупи on tour", което в превод означава "Лупи на път". Ето и текста на обръщението без редакция:

"Клубът на привържениците на ЦСКА най-официално и учтиво кани лицето Александър Томов да присъства на мача между отборите на Локомотив (Мездра) и ръководения лично от него по изключително мъдър начин, издържан единствено от неговите семейни спестявания тим на ПФК "ЦСКА" ЕАД. Молим го да дойде и да получи полагащите му се овации за своята благородна дейност.

Поредният цирк спретнаха вчера Томов и председателят на централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов - Дучето на брифинга, който даде политикът в "Хилтън". Дучето се появи на пресконференцията и нападна Томов с въпроси, като му каза, че лъже постоянно. От своя страна Томов отговори, че ше присъства отново на мач, когато докаже, че е невинен заради отнемането на лиценза и получи извинение от феновете./БЛИЦ