Феновете на ЦСКА очаквано останаха разочаровани от решението дербито с Левски през редовната част на сезон 2024/25 да се играе без гостуващи запалянковци.

Тънката подробност е, че първата среща ще бъде на стадион "Георги Аспарухов", докато ответният двубой ще бъде на Националния стадион "Васил Левски".

Няколко часа по-рано от ЦСКА излязоха с декларация, според която това решение не е справедливо. Сега запалянковците започнаха да пишат коментари под публикацията в социалните мрежи, според които отборът им не трябвало да излиза срещу "сините" на "Герена" през септември.

Мнението на феновете

"CSKA Sofia FC. БФС реши мача да е на Герена без наша публика.Излезте с позиция, че няма да се явим на мача. Да не сте посмяли да допуснете мача да се играе без наши фенове!!!Никаква гавра с ЦСКА, и нека говедата да си играят сами и да бият служебно!Запазете достойнството на феновете и на клуба!Майната им на 3те точки!Това е гавра, и не трябва да се допуска. Като искат,нека мача да се играе на гейАрена, но с фенове на двата отбора"

"Кел файда от позицията... Осмокласникът реши, че мача ще е в Подуене без фенове на ЦСКА"

"CSKA Sofia FC. Никакво явяване на мач!!!Ако го направите, предавате феновете си"

"CSKA Sofia FC. Stoyan Ormandjiev Filip Filipov. Ако оставите нещата така направо може да си хващате багажа и да си ходите"

"Пичове... Нищо не става от вас. Никой в БФС не му дреме за вас, мненията и деклрациите ви. ЦСКА задължнително се нуждае от силна фигура в управлението, а не от "културни" и "възпитани" момченца, които не будят респект у никого", гласят само част от коментарите на запалянковците без редакторска намеса.