Феновете на ЦСКА са против вероятността за обединение на клуба с Литекс като вариант за спасението на „червените“ от огромните задължения на клуба. Това стана ясно от изявлението на говорителя на фен клуб „Сектор „Г“ Павел Маринов пред bTV. Той обяви, че Гриша Ганчев е обещал да направи всичко възможно ЦСКА да продължи да играе във „В“ група.
 
„Имаме уверението на Гриша Ганчев, че ще направи всичко възможно, което зависи от него, да продължим да играем във „В“ група този сезон. Така, както сме говорили, за да се катерим нагоре по стълбицата, докато не се върнем в „А“ група. Винаги ще сме зад отбора”, обяви Маринов.
 
„Обединението с Литекс го бяхме коментирали още при предишните крамоли, които се бяха получили. Ние такова нещо няма да приемем. Това няма да е нашият ЦСКА. Това ще е някакъв отбор с променено име – дали ще е Литекс, или някой от другите… Не сме за този вариант”, добави говорителят на „Сектор „Г“.
 
При невъзможност да бъде допуснато вписването на новото дружество ФК ЦСКА София, "червената" общност е съгласна дори на участие на отбора в по-долната дивизия.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА