Феновете на ЦСКА изразиха своята позиция за работата в детско-юношеската школа, оглавявана от легендарния Джони Велинов. Привържениците на “червените” са бесни след поредната загуба на малките “армейци” – вчера от Славия с 0:1 при родените презд 1992 година.

Ето какво пише в официалния фен сайт на ЦСКА по повод трагичното представяне на всички възрасти на ЦСКА при юношите:

Днес на “Червено знаме” се игра мач между ЦСКА и Славия набор 92'. "Белите" спечелиха с 0:1. В 10-тата минута беше изгонен вратарят на Славия и на негово място застана полеви играч, тъй като гостите нямаха резервен вратар. Въпреки това за 80 минути нашият отбор не отправи нито един удар в очертанията на противниковата врата!!!

По класическата система отработвана вече 20 години централен нападател на отбора ни е ... синът на треньора Адалберт Зафиров - Ивайло. Ноември месец е, а вече претърпяхме загуби от всички конкурентни школи - Славия, Левски и Литекс. След като миналата година записахме около 20 загуби от Левски във всички възрастови групи промени няма и всички са доволни от свършената работа на "Червено знаме". Ако някой се надява, че скоро ще има юноши, които да помогнат на мъжкия отбор - ЗАБРАВЕТЕ!/БЛИЦ