Ръководството на ЦСКА направи опит да предотврати протеста на феновете на клуба по време на мача с Рапид (Виена) в четвъртък, но привържениците на “червените” отново откриха начин, за да осъществят намеренията си.
 
Първоначално феновете замисляха да влязат 10 минути след началото на двубоя, но от клуба обявиха, че ще затворят вратите на стадиона четвърт час преди началото на мача от съображения за сигурност. Двубоят от Група “L” на Лига Европа е в четвъртък от 20:00 часа на Националния стадион “Васил Левски”.
 
Изобрететалните привърженици на “червените” обаче намериха изход от затрудненото положение. На седалките в секторите “А”, “В” и “Г” ще бъдат поставени картони с размер 70х50 см с надпис “Протест”. Още вчера БЛИЦ ви информира, че този път няма да има традиционната хореография, а на местата на зрителите ще има поставени разни неща, които феновете да използват.
 
“Имайте търпение, за да бъде интересно. Ние няма да оставим нещата така и ще протестираме, влагайки цялото си въображение и любов към ЦСКА. Не е вярно, че ще се обърнем с гръб към терена. Иде реч за съвсем друго...”, заявиха вчера пред БЛИЦ от Централния фенклуб на ЦСКА./БЛИЦ