Професионален футболен клуб Видима-Раковски пусна в продажба абонаментни карти за домакинските срещи на отбора в "А" група. Те могат да бъдат закупени на пункта за продажба на лотарийни билети на кооперативния пазар в Севлиево, както и на касите за билети на стадион "Раковски", непосредствено преди домакинската среща с Локомотив (Пловдив), която е тази събота от 18:00 часа.

Картите са валидни за всички домакински срещи на Видима-Раковски през цялото първенство на "А" група, както и за двубоите от турнира за Купата на България. Цента им е 40 лева, което е много по-изгодно, сравнено със сумата, необходима за билети за 15 мача, колкото са домакинските срещи в първенството. От тази есен билетите за стадион "Раковски" ще се продават по 4 лева, а за пенсионери и ученици по 2 лева. Така 15 домакински мача с билети ще струват 60 лева, а картата е само 40 лева.

Всяка абонаментна карта гарантира място на стадион "Раковски" - сектор "А", както и различни преференции през годината, като получаване на фенски артикули от клуба и др. /БЛИЦ