Хулите, които привърженици на ЦСКА изсипаха върху Емил Гъргоров, се оказаха решаващи за неговото окончателно решение да се махне от клуба. Вчера той информира Стойчо Младенов, че отказва да подпише предложения му договор и утре се прибира в София, информира "24 часа".
 
Гъргоров обяснил, че положението в съблекалнята вече не било същото от миналия сезон и няма защо да измъчва себе си, привърженици и ръководство.
 
Особено тежко му било за атаките на феновете. Гъргоров единствен бе заклеймен като предател, въпреки че след това Стойчо Младенов и Валентин Илиев твърдо застанаха зад него и потвърдиха, че е говорил само и единствено истината. Хора, верни на Александър Томов обаче, решиха, че единствено Бадема е виновен за цялата ситуация.

Гъргоров напусна ЦСКА и разтрогна договора си още по време на лагера в Боровец. Тогава той заяви, че Александър Томов и Александър Тодоров единствено лъжат футболисти и треньори. С него багажа си събра и Джексън Менди, който няколко часа по-късно подписа с Литекс.
 
След това обаче бе помолен да се върне от Стойчо Младенов и го направи, като дори се извини на шефовете. За част от феновете обаче това се оказа недостатъчно.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка