Веселин Минев ще получи прошка и подкрепа от феновете на „Левски“, но при едно условие. Той трябва да се види с лидерите на фенклубовете и да им се извини, научи БЛИЦ.

Националът трябва да се яви при привържениците през тази седмица и да обясни поведението си. Той трябва да поиска прошка от привържениците и ако това се случи, то те ще започнат да го подкрепят безрезервно, както всеки друг играч на „Левски“.

„Тази седмица ще се видим с Минев. Разбрали сме се за среща, на която той трябва да каже своята гледна точка, за нещата които каза и направи. Ако се извини и се разберем, той ще получи пълната ни подкрепа. Това, което направи е недопустимо, но той е играч на „Левски“ и трябва да изясним отношенията си, за да вървим напред“, споделиха лидери на "сините" привърженици пред БЛИЦ.

Както е известно, по време на представянето на състава за новия сезон срещу Хасково (2:1), Минев бе бурно освиркван и псуван от феновете на „Левски“. Причините за това са няколко. През миналия сезон по време на мач между „Левски“ и „Ботев“ бранителят направи жест, който обиди жестоко агитката на „сините“. Това лято пък той отказа първата оферта на тима, за да „играе за 1000 лева повече“ по думите на Гонзо. След кризата в „Ботев“ обаче Минев разтрогна с „канарчетата“ и пристигна като свободен агент. Това накара феновете да го обявят за алчен.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка