Феновете на Левски се чувстват излъгани от собственика на клуба Тодор Батков и обмислят още на мача със Сант Жулия да покажат, че последните действия на адвоката не са им безразлични, пише в днешния с брой в. “Тема Спорт”.

“Първоначално смятахме да оставим отбора на спокойствие тази седмица, но къде сме тръгнали, ако се плашим от напрежение около мач с някакви аматьори”, обявили водачите на “синята” агитка.
 
В сряда те ще демонстрират своето несъгласие с политиката на клуба и по-специално с ходовете на Тодор Батков, който пред хиляди фенове обеща, че ще върне в клуба Наско Сираков, но това не само не се случва, но никой не обяснява причините.
 
“Сираков трябва да е в Левски. Ще припомняме обещанието на Тодор Батков, докато трябва”, твърди новият предводител на “синята” публика Владимир Владимиров.
 
Според клуба на привържениците не е важно дали Левски ще прескочи един или два кръг в Евротурнирите.
 
“За нас приоритет е отборът да върви по верен път. Със сигурност без Наско Сираков и с Емил Велев това няма да как да се случи и една или две победи на международната сцена няма да ни заблудят, защото ние не броим точки, а искаме отборът да играе красив футбол в продължение на месеци и години наред”, обявиха привържениците.
 
Те разкриват, че първият им протест срещу Батков ще бъде “по-деликатен”, а по-нататък ще има  “по-интересни” действия, докато собственикът не изпълни обещанието си – на “Герена” да бъде върнат Наско Сираков, който да поеме оперативната спортно-техническа власт в Левски.
 
Самият Сираков съвсем дипломатично преди няколко дни заяви, че от близо месец не се е чувал с Тодор Батков и връщането му на “Герена” не стои на дневен ред. В същото време адвокатът твърди, че редовно се съветва с Наско./БЛИЦ