Треньорът на “Ботев” (Пд) Ферарио Спасов призна, че отборът му заслужено е загубил с 1:2 от Берое. Според специалистът футболистите му очевидно не са били готови за този сблъсък.

„Цяла седмица работихме върху нагласата за този мач. Днес в хода на срещата се видя, че не сме готови за този мач. Не обвинявам момчетата. Може би и ние не сме си свършили работата както трябва, относно нагласата, с която трябваше да излезем. Начина по-който играхме до момента ни заблуди, че можем с минимум усилия да спечелим който и да е мач в нашето първенство. Берое отбеляза два гола от статични положения, въпреки че цяла седмица работихме върху това. При 2:0 направихме отчаяни опити поне да стигнем до частичния успех. Не успяхме, което е много жалко, заради атмосферата и феновете. Те не заслужаваха тази игра, която показахме“, коментира Ферарио Спасов.

„Продължаваме нататък. Това един мач, който вече приключи, за съжаление не с добър резултата. Както казах още в началото на първенството от този отбор може да се очаква много, но може и да ни изненада като в днешния мач. Показахме доста противоречиво лице. Дори и по-дълго беше продължил този мач, нямаше как да го спечелим“, каза още Феро.