Футболистите на "Ботев" (Пловдив) не получиха много време за почивка след мача с Литекс, който спечелиха с 1:0. След прибирането си в полунощ от Ловеч и няколко часа сън, в понеделник преди обед „жълто-черните” вече бяха готови за тренировка на стадиона в Брестник.

Уморени, но в отлично след победата настроение, играчите се събраха в хотел „Беркут”, а в 11 часа всички бяха по екип на терена. Заниманието бе с възстановителен характер за титулярите от Ловеч, които завъртяха няколко обиколки и се прибраха за възстановителни процедури. Останалите футболисти прекараха на игрището с час повече от колегите си, като съответно и натоварването за тях бе далеч по-сериозно.

С проблеми след мача с Литекс са Тодор Неделев, Вандер Виейра и Бобан Грънчаров. Първите двама бяха заменени принудително, а днес стана ясно, че младежкият национал е със спазми в ахилеса, докато авторът на победния гол в Ловеч е здраво наритан от футболистите на Христо Стоичков. Бобан пък е с проблеми в кръста. Въпреки това и тримата се включиха в леката тренировка, заедно с останалите.

Подготовката си за мача с ЦСКА „канарчетата” започват от вторник следобед. Двубоят с „армейците” е поредният от серията тежки мачове за селекцията на Ферарио Спасов и се явява втори пореден сблъсък за третото място, след този в Ловеч. Мачът е в събота, 27 октомври, от 16:00 часа на стадион „Христо Ботев”.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА