Треньорът на Монтана Ферарио Спасов заяви след загубата с 0:2 от Лудогорец, че предпоследното място на тима му в класирането на "А" група не го притеснява. „Загубихме от по-добрия отбор. Постарахме се да противодействаме, най-вече в дефанзивен план, опитахме се да затворим пространствата. Получихме много ранен гол, който обърка моите състезатели“, каза Феро.

„В голям период от мача играта беше изравнена, въпреки териториалното преимущество на Лудогорец. Имахме няколко шанса, с които можехме да направим срещата много по-интересна", продължи Феро пред микрофона на Диема Спорт.

"Имаме тежка програма с мачове срещу Литекс, Черно море, Лудогорец. Тези отбори имат различни цели от нашите и трябва да положим двойни усилия, за да печелим точки. Мястото в класирането е относително. То не ме притеснява. Притеснява ме, че използваме всичко в нападение, но засега не се получава. Съвсем нормално е да изпитваме някакви трудности, когато играем срещу толкова силни отбори. Проявяваме настойчивост, но допускаме грешки. Нашата задача е да се затвърдим в тази трудна група. Трябва да търсим точки, особено на собствен терен. Отказване обаче няма“, завърши Ферарио Спасов.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016