Нов футболист чакат в новака в "А" група Монтана. Това съобщи треньорът на тима Ферарио Спасов. „Селекцията по принцип е отворен процес, но до началото на първенството може да вземем най-много още един нов. Няма да е честно към момчетата, които проведоха лятната подготовка с отбора, да дойде нов играч и да претендира за тяхното място", обясни Феро.

"С трансферите, които направихме, целяхме да направим в състава сплав между опит и младост. По време на подготовката изградихме много добър и сплотен колектив, така че може да влезем в първенството и в този състав", заяви Ферарио Спасов.

Припомняме, че Монтана привлече голмайстора на Добруджа Атанас Илиев и стрелец №1 на словенската втора дивизия Матей Поплатник (Триглав) и си осигури услугите на опитните Йордан Тодоров (Локомотив София), Станислав Генчев (Славия) и Любомир Генчев (Локомотив Горна Оряховица).

Четирима футболисти пък си тръгнаха от завърналия се в „А" група тим. По взаимно съгласие с Монтана се разделиха Раиф Мурадов ("Ботев" Враца), Иван Цачев (Нефтохимик), Николай Николов (Кариана Ерден) и Ерик Почански.

След двата дни ваканция, която получи, отборът се събира днес от 18:00 часа, за да започне подготовка за предстоящото гостуване на Берое - в неделя от 21:00 часа.
 
"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016