Консултантът в Литекс Ферарио Спасов заяви след отпадането от Дебрецен, че в състава трябва задължително да настъпят промени, но това ще стане през зимата. Ловчанлии загубиха реванша с 1:2 в Ловеч.

“Като почна мача заради положенията, които имахме, имахме усещането, че ще можем да елиминираме този съперник. За съжаление отново ни вкараха след контраатака, отбелязаха много елементарен гол, след което настроението на момчетата и на отбора видимо падна”, каза Феро.

"Изравнихме, но го нямаше настроението в играта на целия отбор и загубихме. За съжаление доста безславно отпаднахме от евротурнирите. През първото полувреме имахме осем удара, а резултатът бе 0:0. През второто полувреме имаше темпо в играта, но ни липсваше свежест. Ще трябва да освежим отбора, защото не само изиграхме доста мачове, а и доста от основните футболисти се контузиха. Сега ще се опитаме отново да атакуваме първото място в шампионата”, допълни специалистът.

“В този състав трябва да настъпят промени - задължително, но сега не е моментът. Изпуснахме този момент, да се направи това нещо, а следващият трансферен период е зимата. До тогава трябва да се оправяме с тези футболисти, които не са слаби, но по една или друга причина не показват стил и начин на игра, които отговарят на техните възможности. Като отбор нямаме физиономия във важните мачове”, завърши Ферарио Спасов./БЛИЦ