Наставникът на Калиакра Филип Филипов остана разочарован след отпадането от Черноморец (Поморие) на 1/2-финалите за Купата на България. Фичо обвини Георги Йорданов, че е поръчков съдия.

В 88-ата минута втори жълт картон получи капитанът Иван Райчев, което принуди тимът от Каварна да играе с човек по-малко в двете продължения. Срещата завърши с победа 4:1 за Черноморец (Поморие) след дузпи, след като за 120 минути двата отбора си размениха само по едно попадение.

"Няма какво да кажа. До изгонването на нашия играч абсолютно доминирахме на терена, но с 10 души трудно се играе. След като го изгониха вече и умората натежа. Дочакахме дузпите, а при тях нямахме вече нужното самочувствие, увереност и късмет, за да победим", сподели Филипов след мача в Поморие.

"Реферът няма да го коментирам, само ще кажа, че в българския футбол има поръчкови съдии, които се пращат на мачове, свършват си работата, наказват ги за два мача и след това пак започват да свирят. Ръководят един мач, пак ги пратят някъде, пак си свършат работата, пак ги накажат и това не знам докога ще продължава. Георги Йорданов, смело казвам, че е един от тях. Можете да видите колко пъти е бил наказван за един или два мача след негови подобни прояви. Пращат го там, където има да се свърши някаква работа. Казвам го съвсем отговорно", категоричен бе наставникът. /БЛИЦ