Грандиозен футболен празник с участието на Левски се проведе на стадиона в село Самуилово. Фиестата започна от рано сутринта в неделя и приключи в късния следобед. Организатор на събитието кметът на селото Кирил Стоянов, който е запален левскар, предава „7 дни спорт“.

Празникът в петричкото село се проведе със съдействието на Националния клуб на привържениците на Левски. Всичко започна с едноминутно мълчание в памет на починалите футболисти на местния ФК Калабак, започнал дейността си през 1925 година, но прекъсната през 1990-а.

Сега Калабак празнува 10-ата годишнина от своето възстановяване през 2006 година. Фиестата стартира с мажоретки, а след това и с детски футболен турнир. Победители станаха талантите на Левски, родени през 2007 година. На второ място финишира Беласица, а трета позиция заеха домакините.

След това дойде и кулминацията – мач между ветераните на Самуилово и Левски. Настроението на публиката беше повдигнато от момиче, което облече екипа на Калабак. Това е футболистката Янка Костова. За легендите на „сините“ играха спортният директор на клуба Станислав Ангелов-Пелето, Цветан Веселинов-Меци, Стефан Павлов-Фифи Перото, Владо Николчев, Ангел Стаменков, Захари Сираков, Борислав Ангелов и др.