Световните медии отразяват адекватно представянето на България в първите два мача от световните квалификации. “Лъвовете” удариха с 1:0 Армения снощи, а преди това завършиха наравно 2:2 с Италия. Приносът на Станислав Манолев, който отбеляза 2 от 3-те гола също не остава незабелязан.

"Goal.com": Станислав Манолев стана една от звездите на вечерта в международния футбол. Изявява се като най-добрият нападател на страната си, като на моменти забравя отбранителните си задачи. Десният бек на ПСВ вкара и в двете световни квалификации на България срещу Италия и Армения. Голът от петък дойде след мощен шут от далечно разстояние".

Сайтът на ФИФА: "В ПСВ той е пренебрегнат и в задънена улица, но в националния отбор Станислав Манолев става все по-значим. България продължава с впечатляващия си старт на световните квалификации след победа у дома над девет футболисти на Армения".

"Supersport": "Сегашният отбор на България е далеч от онзи, който достигна полуфинал на Мопндиал 1994 г. в САЩ, но последните им изяви показват обещаващи признаци".

В Дания: "Съперниците ни в група "В" - България и Армения, получиха повече червени картони, отколкото голове в двете врати".