ФИФА може да отнеме точки от актива на ЦСКА или по-лошо – да го изхвърли от “А” група заради сумата от 10 000 евро, пише “Меридиан Мач”.
 
От световната футболна централа са изпратили писмо до България, в което съобщават за заведено дело от страна на футболния агент Сърджан Йеремич, който си търси въпросната сума от “червените”, тъй като е участвал в осъществяването на трансфер на футболист на “Българска армия”. Въпросният дълг е от времето на “Титан”, но на “Армията” едва сега научават за него.
 
По-шокиращото е, че от ФИФА въобще не са уведомили клуба за случващото се. Те са изпратили факса до футболния мениджър Георги Градев, който де факто се явява представител на ЦСКА. Той обаче няма нищо общо с клуба и от него зависи кога ще уведоми Александър Томов и Александър Тодоров.
 
В ЦСКА трябва да действат много бързо в настоящата ситуация и да погасяват сумата, върху която е наложена лихва от 5%. Ако това не стане, първо ще бъдат отнети точки на “армейците”, а след това ще бъдат изхвърлени по-долна дивизия. До това обаче едва ли ще се стигне.

Article.jpg