ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ФИФА наложи забрана за картотекиране на нови играчи на пет клуба от България. Това са елитните Ботев (Враца) и Крумовград, втородивизионният Литекс, четвъртодивизионният Верея и вече несъществуващият отбор на Царско село.

От Ботев (Враца) излязоха с коментар по казуса и обявиха че проблемът идва от футболист с шест мача за тима. Все още няма коментар от страна на останалите четири санкционирани български клубове.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Позицията на Ботев (Враца):

Ръководството на Ботев би искало да внесе яснота относно информацията свързана с наложената забрана от ФИФА за картотекиране на нови футболисти по време на зимния трансферен прозорец.

Бихме искали да ви информираме, че действително има наложена такава рестрикция, която е свързана с минимална дължима сума към бившия футболист Лукас Брамбила, който записа 6 мача с екипа на Ботев през изминалия сезон.

Уверяваме ви, че в най-кратки срокове, задължението ще бъде изчистено и Ботев няма да има проблеми при картотекирането на нови футболисти през зимния трансферен прозорец“, написаха от ръководството на Ботев Враца.