Досегашните помощник-треньори на Банско Валентин Лазаров и Румен Ненов изведоха 25 човека на първата тренировка на отбора. Както е известно, бившият вече наставник Красимир Манолов бе освободен с единодушно решение на Управителния съвет.

Най-интересното е, че сред новите имена са Фикиин и Лечов, които през миналата година играха в Пирин (Разлог). На тренировката дойдоха още Никола Бойчев и Петьо Динков, за които се очакваше, че ще заиграят във Вихрен. Динков дори изкара цяла седмица в Сандански, информира е-79. Прави впечатление, че на този етап липсват кой знае какви трансфери, но пък очевидно се изчаква назначаването на нов старши треньор. Изпълнителният директор Красимир Горанов призна, че до няколко дни ще се знае кой ще води отбора, като кандидатите никак не са малко.

Ръководството има желание Банско да изиграе първата контрола в събота или неделя срещу противник от аматьорския футбол. Неслучайно бе отказана проверка с елитния Локомотив (София), тъй като отборът последен в Западната "Б" група стартира лятната си подготовка. /БЛИЦ