Започна ремонтът на съблекалните за домакини и гости на стадион „Ивайло“. Това стана възможно, след като фирма „Сико“ дари необходимия фаянс, душ-батерии, мивки и тоалетни казанчета. Те ще бъдат монтирани безвъзмездно от работници на строителния предприемач Дончо Караиванов.

Голям интерес от страна на феновете има към абонаментните карти за домакинските мачове на Етър в предстоящия сезон в „А“ група. Цената на пропуските за цялата година е 60 лева и от миналата седмица те вече са в продажба в клуба. Желаещите да си купят карти фенове ще могат да го направят вече и в магазините на ЦБА в Търговски парк, както и на пазара.

До седмица ще са готови и фен артикулите, които ще се продават в новия феншоп на Етър. За първи път „виолетовите“ привърженици ще могат да избират измежду огромен набор артикули. Два вида са шаловете във виолетово-бяло, три вида са флагчетата на Етър.

Поръчани са плажни кърпи във виолетово с огромна емблема на Етър, както и по-малка кърпа за ръце. Желаещите ще могат да си купят и фланелка като тези за свободното време на играчите – бяла с виолетово и черно в горната част. Богатият асортимент допълват и сакове, които ще са черни с клубната емблема.