Футболистите на Черноморец не престават да тренират в дните след Нова година въпреки почивката. Упражнения във фитнеса днес направиха Николай Кръстев и Цветомир Цонков, а компания им правеха играчите от Черноморец (Поморие) Велин Дамянов и Георги Петков. Таранът Георги Чиликов, който също тренира интензивно, предпочете да разнообрази фитнеса с крос по алеите на Морската градина.

Чужденците в състава на Краси Балъков започват да се прибират от родните места. Пръв това вече стори германецът Йохен Зайц. Бранителят се прибра още на 2 януари, тъй като е български зет и отдели повече време за гостуване със семейството си на тъщата и тъста в Хасково.

С различни полети в София утре кацат бразилецът Дуду и Нилтон Кардосо от Кабо Верде. На 8 януари се прибират португалецът Марсио Нуно, сърбинът Александър Стоймирович, германците Паскал Борел и Матиас Морис, аржентинците Адриан Фернандес и Роберто Карбони, венецуелецът Хектор Гонзалес и тунизиецът Енис Хайри.

Първата тренировка на бургазлии е на 9 януари (събота) от 14,30 ч. От неделя мениджърът Красимир Балъков качва отбора на 5-дневен лагер в Пампорово./БЛИЦ