Фондация „100 години „Левски“ даде пресконференция, на която беше направен отчет за събраната сума по време на кампанията по организиране на тържествата за вековния юбилей на клуба. Един от главните мотори на организацията Константин Папазов обясни, че събраната сума ще бъде изхарчена за ДЮШ на „сините“.
 
"С цялата организация успяхме да се справим сами, както и с помощта на клуба. С този юбилей „Левски“ доказа, че ще бъде вечен. Допуснахме и доста грешки. Най-важното е, че успяхме да организираме такова тържество. За мен тържеството имаше две основни послания. Първо да покаже на цяла България какво е „Левски“ - като институция и фенска маса, и второ – феновете да имат възможност да отпразнуват 100-годишнината след тежкия сезон,“ заяви Тити Папазов.
 
„Живеем в среда на негативизъм, но благодаря на всички медии, които ни помогнаха. Искам да се извиня на феновете, в които се съмнявах, че ще напълнят стадиона. Тяхната любов е най-големият дарител и на това събитие. Има човек, пожелал да остане анонимен, който даде 51 200 лева. Направихме добро тържество за юбилея. Ще се помни от всички левскари. Хора, които обичат „Левски“, участваха без пари в празненствата. С този юбилей категорично доказахме, че нашите фенове са най-великите. Не трябва да изпускаме тази еуфория. Тя е гарант за бъдещето на „Левски“, добави треньорът на баскетболния тим на „сините“.
 
„Останалите средства ще бъдат изхарчени единствено и само за бъдещето на клуба - Детско-юношеската школа. Събраната сума е точно 80 522,90 лв. Бяхме притиснати от времето и се извинявам, че не се допитахме до цялата фенска общност. В петък преведохме над 29 544 лв. на отделна сметка за ДЮШ", допълни Папазов.
 
Шефът на Националния клуб на привържениците на „Левски“ - Владимир Владимиров, заяви, че празненствата за 100-годишния юбилей не са завършили. Той допълни, че „Левски“ е спечелил уважение в Европа.
 
"Благодаря на всички, които се включиха в тържествата. Празненствата не са завършили, а тепърва започват. Свършихме прекрасна работа. Цяла Европа разбра какво значи „Левски“. В Италия вече говорят само с добро за нас“, коментира Владимиров.