Още организирани привърженици на ЦСКА подкрепиха идеята за събиране пред сградата на Българския футболен съюз в четвъртък, когато се очаква да бъде Изпълкомът, който да реши съдбата на тима. Очаква се тогава окончателно да стане ясно дали ще има преструктуриране на Литекс в ЦСКА и дали бъдещият клуб ще бъде в „А” група.

По-рано днес фенове от Перник, Благоевград и Гоце Делчев заявиха, че ще бъдат пред сградата и ще следят изкъсо какво се случва на Изпълкома.

„Ние, Червената общност от Североизточна България – Русе, Силистра, Тутракан, Кубрат, Исперих, Търговище, Разград, Дулово и други населени места сме обединени в подкрепа усилията на господата Васил Божков и Гриша Ганчев да спасят нашия любим клуб. Ще следим отблизо решенията на БФС по казуса, като наши представители ще бъдат пред сградата на футболния съюз на 18.06.2015 г., очаквайки справедливо решение по случая с ЦСКА”, пишат от Фенклуб „Червени завинаги”.

„”Горди София” застава твърдо зад плановете и намеренията на Васил Божков и Гриша Ганчев за бъдещото развитие на ЦСКА! Призоваваме сегашните притежатели на мажоритарния пакет акции, да не създават проблеми и да не пречат по никакъв начин на реализацията на замисления проект! Бяхме твърдо против това Томов да продължава да води нашия клуб към сигурна гибел. Сега обаче е ред на господата с ултиматумите и неизпълнените обещания да дадат път на Божков и Ганчев! БФС също да внимава в картинката, защото моментът е решаващ, а натрупаното напрежението е много!

ЦСКА ще играе в „А” група и ще доминира, а сектор „Г” ще продължи да преподава! Така е било и така ще бъде!”, допълват съмишлениците им от „Горди София”.