ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски излезе с официално съобщение до своите фенове, които довечера ще наблюдават на стадион „Дойче Банк Парк“ мача срещу домакина Айнтрахт (Франкфурт) от плейофите на Лигата на конференциите.

„Сините“ представиха препоръките на германската полиция за безопасното придвижване на българските запалянковци до стадиона. Предлага се сборен пункт на площад „Рьомберг“ в 16:30 часа, а половин час по-късно привържениците на Левски ще бъдат ескортирани до централната жп гара във Франкфурт, където в 18:00 часа ще тръгне специален безплатен влак за българските фенове до стадиона.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Предложени са и маршрути за желаещите сами да стигнат до стадиона, както и за пътуващите с автомобили. Полицията препоръчва привържениците на „сините“ да избягват зоната на Алт Захсенхаузен, целия район около стадиона и най-вече паркинг „Глайсдрайек“. В часовете преди началото на мача е добре феновете на Левски да се разхождат в центъра на Франкфурт без отличителни белези на любимия си клуб.

СЪОБЩЕНИЕТО НА САЙТА НА ЛЕВСКИ
Левскари,
Представяме на Вашето внимание препоръките на полицията във Франкфурт относно придвижването на „сините“, до стадион „Deutsche Bank Park“ за реванша с „Айнтрахт“ (Франкфурт).

Препоръките са за сборен пункт в 16:30 часа на площад “Römerberg”, който се намира в близост до градската гара и центъра. Привържениците ще бъдат ескортирани от полиция, като кордонът тръгва в 17:00 часа и ще продължи близо 40 минути до Hauptbahnhof във Франкфурт.

В 18:00 часа оттам тръгва безплатният влак предназначен за привържениците на „Левски“ (S Bahn) до спирката на стадион „Deuche Bank Park“ – Stadion. След което групата ще бъде съпроводена полицейски кортеж до вход Е6 на стадион „Deuche Bank Park“.

Желаещите да планират самостоятелно пътуване до стадионa, препоръчаната опция е с трамвай (Tram 20/21) до спирка Stadion Straßenbahn.

За пътуващите с лични автомобили, трябва да се тръгне по автомагистрала А3. На разклонението Frankfurt-Süd, преминете на B44 към Frankfurt-Stadtmitte/Stadion. Оттам следвайте указателите към паркингите на стадиона. За автомобилите и автобусите на фенове на „Левски“ е определен паркинг P9 (https://goo.gl/maps/3qVU5hUmWusrSPiu9), който може да бъде достигнат през Mörfelder Landstraße (извън града). Паркинг таксата за автомобили е 6 евро, а за миниванове с повече от 7 места и автобуси е 20 евро.

Полицията също така съветва привържениците да избягват зоната Alt Sachsenhausen и целия район около стадиона, и най-вече паркинг “Gleisdreieck”, който е предназначен за фенове на домакините. Препоръчва се в часовете преди мача привърженици, които се разхождат в центъра на града, да не носят отличителни белези на клуба.

Напомняме на привържениците, че не бива да използват пиротехника, забранени символи и политически или дискриминационни лозунги.