Френският нападател Елиот Грандин технично финтира ЦСКА и избра в последния момент Рапид (Букурещ). Той беше очакван на “Армията” утре, но ще пътува за Румъния.
"Всичко е уточнено. Следващата седмица пристигаме в Букурещ и официално подписваме. Нещата се развиха много бързо. Имахме предложение и от ЦСКА (София), но избрахме Рапид", заяви мениджърът на французина.
От ръководството на Рапид потвърдиха, че разговорите са в доста напреднала фаза, но сделката още не е факт. "Трябва да получим някои документи от агента на Грандин. Вероятно това ще стане още утре", каза президентът на тима от "Гюлещи" Йон Табан.
Междувременно самият Гранден, който е известен с буйния си характер, се нахвърли срещу шефа на родния си клуб Каен Франк Дюма. Последният не спира да критикува 22-годишния нападател и той не закъсня да му отговори: "Не ми трябват съвети от човек, който изгуби всичките си пари в барове и казина. Каквото имам да му доказвам, ще го направя на терена. Ако съм толкова лош, колкото той твърди, защо в продължение на две години ме увещаваше да подновя договора си? Явно не може да преживее, че реших да отида в Олимпик", заяви Грандин.