Французинът Удо Жан подписа двегодишен договор със Спортист (Своге), съобщиха от клуба. 21-годишният нападател досега се е подвизал в трета френска дивизия. През пролетта в Спортист ще разчитат на него да бележи голове в първенството на Западната "Б" група.

Ръководството на клуба от Своге постигна договорка с полузащитника Младен Стоев, който днес празнува 27-ия си рожден ден. Както е известно, Стоев вече повече от седмица тренира с отбора, след като се раздели с Миньор (Перник). Маджо ще остане в Спортист през пролетта, ако не си намери отбор в чужбина до затварянето на зимния трансферен прозорец.

В Спортист бяха привлечени още нападателят на Вихрен Красимир Георгиев и юношата на "Левски" Валентин Миленов, който е преотстъпен до края на сезона.

Синът на Бойчо Величков - Кристиян Величков, също е сред новите попълнения в редиците на третия в Западната "Б" група.

Селекцията на Валери Дамянов ще играе с ЦСКА в Правец в петък от 15:00 часа, а на 1 февруари отново в Правец ще премери сили с Монтана. На 5 февруари тимът играе с Чавдар (Етрополе), а от 8 до 18 февруари ще вземе участие на турнир в курорта Албена. /БЛИЦ