Френският футболист Грегори Акселрод се присъедини към отбора на ЦСКА след пристигането му в Австрия днес. 26-годишият нападател, който е обличал екипите на френския ПСЖ и аржентинските Тигре и Ривър Плейт, ще изкара пробен период по време на подготовката на "червените" в Санкт Вайт, след което ръководството на вицешампионите ще прецени дали да му бъде предложен договор.

За последно французинът игра за брунейския ДПММ. Султанство Бруней не поддържа футболно първенство, поради което отборът играе няколко сезона в шампионата на съседна Малайзия. Грег напуска клуба, след като Футболната асоциация на Малайзия забрани участието на чуждестранни футболисти в местното първенство. По-късно обаче се завръща, а екзотичния тим се мести в Сингапурската лига. 

Авантюристът Грег има и други впечатляващи моменти в кариерата си. В началото на 2006 година той преминава неуспешни проби през Ню Йорк Ред Бул, а по-късно се озовава в Уелс, където според информациите играе в отбора на Кумбран, изпаднал след неговото пристигане в долните дивизии.

В същото време стана ясно, че трансферът на Даниел Любоя на "Армията" е пред провал. Сърбинът с френски паспорт не иска да минава проби, а да подпише директно, като поставил и високи финансови претенции./БЛИЦ

Вижте едно от попаденията на Акселрод тук!