Алжирски защитник с френски паспорт идва на проби в Локомотив (София), научи БЛИЦ. Бранителят се очаква днес да направи първа тренировка в “Надежда”. Знае се само че е на 20 години и е с доста висок ръст. Освен него до края на седмицата ще дойдат още 2-3 чужденци. Въпросните футболисти играят на офанзивни позиции и имат паспорти на държави от ЕС.

Старши треньорът Стефан Генов е затрупан с имейли с визитки и записи на чуждестранни играчи. "Трябва обаче много добре да ги избираме и оглеждаме, защото в клиповете всички са като Меси и Роналдо", уточни Чечо.

Преди дни Люк-Кристофър Матютю подписа за две години с Локомотив (Сф). 23-годишният ляв бранител тренира през лятото няколко дни с Черно море, но не впечатли старши треньора Георги Иванов. Гонзо пусна Матютю в две контроли, една от които именно срещу столичното Локо (0:2). Сега той ще опита късмета си в “Надежда”

Преди това през “железничарите” се изредиха куп знайни и незнайни герои, но никой не успя да впечатли Генов и предишния треньор Емил Велев./МИЛЕН ДИМИТРОВ