Убедителният лидер в Югоизточната "В" група Несебър продължава с победоносния си ход, а поредната „жертва“ стана Димитровград. Възпитаниците на Николай Русев сразиха гостите с 4:0 и събраха 62 точки. Вторият Загорец (Нова Загора) е с 48, но "делфините" са спокойни заради голямата преднина, която имат. Шефът на клуба от Несебър Недялко Москов дори си позволи да обижда футболистите на Загорец, които лидерът победи преди дни с 2:1 за Купата на АФЛ.

"Срещу Димитровград изиграхме един от най-добрите ни мачове досега. Получи се това, което искахме – да владеем топката, да създадем доста голови положения. Играхме срещу добър отбор, на който му прави чест, че излезе да се надиграва с нас. Не се затвориха, както правят 90 процента от тимовете. Получи се хубав мач – и ние сме доволни, и зрителите“, коментира пред "Трибуна Бургас" Москов.

„Срещу Загорец играхме слабо и немотивирано. Трудно ми е да мотивирам нашия отбор срещу тимове, които са на 3-о – 4-о място в нашата група и изостават на 15 точки зад нас. Излязохме немотивирани. Поведохме с 2:0 и съвсем се отпуснахме. Най-трудно ми е да ги мотивирам нашите момчета срещу Загорец. Този отбор според мен има трима дебели футболисти в състава си и трима с бели коси. Футболистите им играят с различни гети. Как да излязат моите футболисти мотивирани срещу такива отбори? Отделно изостават на 15 точки зад нас. Най-трудно ще ни бъде до края на сезона да мотивираме играчите. Радващото е, че срещу Димитровград играхме добре, за разлика от мача със Загорец. Явно не можем да вземем тима от Нова Загора на сериозно. Външният им вид не позволява на нашите футболисти да ги вземат на сериозно – нямат външен вид“, добави изпълнителният директор на Несебър Недялко Москов.