ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов сподели бъдещите си планове след церемонията „Футболист на годината“ 2022, на която бе избран за №1 в България и най-добър нападател. Той мечтае за трансфер в чужбина след края на сезона, но до тогава остава при "орлите" от Разград.

„Журналистите сте компаса, който ни казва дали вървим в правилната насока. Всяка една такава награда ти дава допълнителна мотивация. Радвам се, че през миналата година съм затвърдил добрата форма. Изключително горд съм, че за втора поредна година печеля, иначе за пети път“, започна Десподов.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Пожелавам на журналистите да им е трудно да избират. Това ще значи, че за националния отбор ще е по-добре. Ако един футболист няма мечти, защо играе футбол? Всички си говорим за класиране на голям форум. По-опитните ще помагаме. Националната фланелка е тежка“, продължи нападателят.

„Щом съм в Лудогорец, значи се чувствам добре. Изключително уважение ми показа клубът. Знаете в какво положение бях. Оставам до лятото, после ще видим как ще се развият нещата. Искам трансфер, мисля, че отново ми е време да изляза в чужбина. Много съм щастлив до момента в Лудогорец. Тези награди не можеш да ги спечелиш сам. Не съм мениджър, не мога да кажа дали ще ми вдигнат цената“, завърши Кирил Десподов.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК