Футболист №1 на България за 2012 година Георги Миланов не знае за интерес на Фулъм към него. Асът на Литекс, който заедно с брат си Илия стават днес на 22 години,  насочи медиите за повече информация към Димитър Бербатов.
 
"Не се познавам с Бербатов, той не ми е звънял да ми каже. Звъннете му вие и го попитайте дали Фулъм има интерес към мен! Аз там се познавам само със Станислав Манолев. За мен е важно отборът, в който ще отида, да е добър. Останалото го решава г-н Ганчев. Щом такъв добър треньор като Славен Билич ме е похвалил, това може само да ме радва и да ме прави горд. Не сме много футболистите от България, които ги хвалят чуждестранни специалисти. Но това са неща, на които не обръщам чак такова внимание. Съсредоточил съм се върху изявите си на терена", каза Миланов пред “Гонг”.
 
Той коментира и предстоящата световна квалификация с Малта, която ще бъде изиграна при закрити врати заради санкцията на ФИФА.
 
"Никой не обича да играе пред празни трибуни. Ние обаче сме професионалисти и сме длъжни да победим, дори и без подкрепата на публиката. Гадно е, но няма какво да се прави. Срещу Дания също излизаме за победа, няма какво да им връщаме. Поне на мен нищо не са ми направили. Има го в спорта, може наистина да са постъпили малко по-подло. Все пак ние бяхме аутсайдер, а се превърнахме във фаворит и е нормално да има такива игри срещу нас”, допълни Георги Миланов.