Футболистът на Локомотив (Пловдив) Радослав Димитров загатна, че "смърфовете" може и да не завършат сезона. Защитникът се извини на феновете, пропътували разстоянието до Варна, за да подкрепя тима в първия полуфинал за Купата с Черно море, в който избраниците на Христо Колев-Бащата загубиха тежко - 1:5.

"Много съжаляваме, мисля, че играхме доста под възможностите си и само можем да се извиним на феновете, които ни подкрепяха до последната минута", коментира Ради Димитров пред микрофона на Диема Спорт след поражението.

"Нямам никакво обяснение защо не се получават нещата. Говорим си преди мачовете, надъхваме се. Не спазваме указанията на треньора и това е проблем. В понеделник идва още един финал с Марек, и ако не победим, може да ни разпуснат", каза играчът на "смърфовете".

"Имаме директен двубой за оцеляване с тях. Надяваме се да се вдигнем, трябва треньорът да анализира грешките и да ги поправим", продължи Димитров.

"Надявам се да се появи финансов благодетел, защото се работи непрофесионално. Това не приляга на Локомотив (Пловдив) - клуб с история и фенове", завърши Радослав Димитров.