Марио Георгиев от аматьорския Лудогорец (Каолиново) блесна с 5 гола при победата със 7:1 над Звегор в мач от първенството на ОФГ Шумен.

Кемил Рейханов и Ехтунай Ибрям пък няма да играят най-малко 3 срещи за футболния отбор на село Янково, след като получиха червени картони в двубоя с Дивдядово. Наказание от лишаване на състезателни права ще бъде наложено и на Христофор Рангелов от тима на Чавдар. Тримата напуснаха преждевременно терена в кв. Дивдядово след като двама от тях се сбиха, а Рейханов се нахвърли на главния съдия, съобщава "ТопНовини". Максимално наказание за лишаване от състезателни права ще бъде наложено и на Халил Фадли от Осеновец, който скочи на футболист от тима на Ясенково. Директен червен картон бе показан и на Синан Мустан от Венец, след като спря голова атака на футболист от Никола Козлево.

За втори жълт картон, респективно червен, играта преди нейния край напусна и Красимир Кръстев от Стан. Така във 2-ия кръг футболистите и реферите поставиха своеобразен рекорд по показани червени картони. Освен шестте червени картони в двете групи бяха показани и 37 жълти.