Прибралият се в Свиленград 1921 футболист Светослав Татьозов, е в неизвестност, поне за футболния клуб, който се явява работодател на играча. Бързоногият състезател не е на Колодрума и на този етап малцина знаят къде се намира.

Той пропусна днешното занимание на "южняците", най-вероятно няма да играе и в утрешната контрола с Неа Виса.

Супер Татьозов е бил лаконичен и е заявил само, че ще отскочи до Бургас, пише сайтът на клуба от Югоизточната "В" група. Какво обаче ще прави там - той така и не споделил.

Не е изключено атакуващият халф да пробва да се уреди в нов отбор, но да прави това зад гърба на настоящия си тим. При предишното му тръгване от състава на "южняците" Татьозов бе пуснат в Брестник с благословията на спортно-техническия щаб. В този случай обаче положението е по-различно и полузащитника си дал самосиндикална отлъчка, която може да му коства доста солено.

Сайтът на Свиленград припомня, че той не бе одобрен от Брестник и се върна на Колодрума. Първоначално се смяташе, че Татьозов ще играе в отбора на Йордан Боздански, но в контролната среща с Литекс той не впечатли ръководството на тима и бе пуснат да си ходи. /БЛИЦ