Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Привлеченият още през зимата в ЦСКА Абел Анисе призна, че мисли за напускане. Футболистът беше един от седемте, които изведе Стойчо Младенов за първа тренировка в събота сутринта. Куфарите му обаче са стегнати за тръгване, след като още нищо около правата му не е сигурно. Както е известно, Анисе пристигна в ЦСКА от Черноморец през зимата и въпреки всички обещания на шефовете в Борисовата градина не игра през пролетта. БФС отказа да го картотекира въпреки че ръководството на ЦСКА сезира всички възможни инстанции.

“Тук съм, за да тренирам, изпълнявам задълженията си. Ще чакам обаче до първия мач. Ако пак не успеят да ме уредят с картотека, си тръгвам без да мисля. Не мога да седя на трибуните и да пропусна още половин година. Млад футболист съм и за мен най-важното е да съм на терена”, заяви Анисе пред “Меридиан Мач”.

В същото време се разбра, че Абел Анисе, който още няма записан официален мач за ЦСКА, може да напусне отбора. "Чакам до първия двубой от евротурнирите. Ако не уредят правата ми, се махам. Аз съм млад, не мога да пропусна още половин година", заяви мадагаскарецът пред "Меридиан Мач".

От началото на лятото шефовете на ЦСКА за пореден път са уверили Анисе, че няма проблеми да играе. “Дадоха ми гаранции, да видим, дано да е така. Всичко ще е ясно до първия мач от евротурнирите. Ако пак седя и гледам, се махам”, допълни мадагаскарецът. Още на първата тренировка преди няколко дни нападателят призна, че е притеснен и не е уверен, че правата му ще бъдат възстановени./БЛИЦ