Фенове на "Левски" биха футболист на ЦСКА! Това алармира пред БЛИЦ пострадалият, който "сините" нарекли "чорбар" и започнали да налагат с палки. Атаката срещу футболиста Алекс Спасов (защитник, роден на 16 май 1994 година) става преди няколко дни пред столичен мол. Талантът от школата на ЦСКА разказа подробно за случката, като добави, че няма да остави нещата така и ще си търси правата.

"Тъпа история", започна разказа си разочарованият Спасов.

"Атакуваха ме до един мол. Бях с приятел и две момичета. С едното излязохме отпред, за да отидем до друг магазин. В един момент се появиха десетина момчета и застанаха срещу нас. Обяснимо момичето се уплаши и се отдръпна настарани. Един от групата ме попита: "Ти ли си Алекс?". Отвърнах му, че съм аз. Нарече ме "чорбар", след което извадиха сгъваеми палки и започнаха да ме бият. Аз бях с яке на ЦСКА, което очевидно ги е подразнило. Но пък и знаеха името ми. Предполагам, че са ме видяли във "Фейсбук", където имам снимки от агитката на ЦСКА. Не крия симпатиите си към отбора. А и играя в школата на ЦСКА, защитник съм", сподели младият футболист пред БЛИЦ.3_9.jpg

"Когато усетих, че ще ме бият, им казах поне да идват един по един. Всички обаче ми се нахвърлиха, но за щастие охраната на мола бързо се намеси, втурна се към нас и нападателите веднага избягаха. Успяха да задържат един от левскарите, докато дойде полицията. Пуснах жалба срещу него. Имам синини по гърба, едното ми око също беше ударено лошо", добави Алекс Спасов.

Футболистът на ЦСКА каза още, че в последствие разбрал повече за нападателите си. Според него били от група "Синя хунта".
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ