Ганайският футболист на ЦСКА Уилям Тиеро се е разминал с операция на окото. Както е известно, халфът бе ударен неволно от свой съотборник по време на тренировка. Ударът попадна точно в окото на играча, който след това е бил закаран на преглед.
 
“Имало е съмнение за отлепена ретина, което щеше да наложи хирургическа интервенция. За щастие се оказа, че окото на Тиеро не е силно травмирано. В противен случай следваше операция, която никак нямаше да бъде лека. В момента той е на медикаментозно лечение и временно носи слънчеви очила”, поясниха пред БЛИЦ от лекарския щаб на “червените”.
 
Междувременно БЛИЦ научи, че Грегъри Нелсън ще претърпи операция на коляното. Той е измъчван от силни болежки повече от десетина дни и се налага да тренира чрез обезболяващи инжекции. Холандецът ще легне под ножа в началото на декември. Все още не е ясно дали преди или след мача от групите на Лига Европа с Бешикташ. Крилото обаче със сигурност ще бъде аут за последния евродвубой на ЦСКА – гостуването в Португалия на Порто.