Бившият играч на Спартак (Варна) и Черноморец (Бургас) Мартин Димов си търси работа в Норвегия. Той дори е написал съобщение на “Фейсбук” профила на аматьорския Корген, в което предлага да играе за отбор, който му намери работа в страната. Той е пратил същия пост до два други отбора – Мо и Столкам.
 
“Искам да започна нов живот с бъдещата си съпруга в Норвегия. През зимата прекратих договора си като футболист в България и сега си търся работа в Норвегия”, пише в съобщението на 27-годишния играч.
 
“В България има много малко възможности за работа пред младите хора. Първо опитах да получа помощ от отбори в Люксембург, а сега се обръщам към такива от Норвегия”, продължава фланговият футболист.
 
Димов, който е играл и за Черноморец (Балчик), Девня, Балкан, Етър, Светкавица и Суворово, е приложил и клип със своите футболни умения.
 
“Не искам повече да бъда професионален футболист и имам причини за това. Мога да извършвам всякаква работа, която не изисква определена специализация”, добавя футболистът, който има опит в родната “А” група.

ПРИЛОЖЕНОТО ОТ ДИМОВ ВИДЕО С НЕГОВИТЕ ФУТБОЛНИ УМЕНИЯ