ЦСКА договори интересно ново попълнение, което играе за един от силните отбори на Белгия – Генк. Става дума за левия бек Нето Борхес, пише „Меридиан Мач“. 23-годишният бразилец е привлечен в тима през зимата на 2019 г.

Нето Борхес ще струва на „червените“ 300 000 евро. Това изглежда добра цена предвид възрастта му и първенството, от което идва. В договора между Генк и ЦСКА обаче има клауза, която ще позволи на белгийците да го откупят срещу точно определена сума.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

През сезон 2019/20 бразилецът има пет мача за първенството, както и по един в Шампионската лига и купата на Белгия. След привличането си от шведския Хамарби има общо 10 мача за Генк. В родината си е играл за нискоразредния Табурао.

В същото време стана ясно, че ЦСКА ще вземе Жул Кейта от Ланс под наем. Споразумението за 22-годишния гвинеец вече е факт. Новината е била съобщена от клубното ръководство на френския клуб по време на дискусия с феновете в петък вечерта. От две седмици се знае за предстоящия трансфер на Кейта на „Армията“, но се считаше, че той ще бъде откупен.

Класирането в efbet Лига
efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020