ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Футболистът на Атлетик (Куклен) Виделен Сердарски се отърва само с 4 шева, след като бе пребит на полувремето при гостуването на Несебър в Югоизточната "В" група. След това съотборниците му отказаха да излязат за второто полувреме и мачът бе прекратен при 0:0. Сердарски е освободен за домашно лечение, след като е получил шевовете на челото.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

В съблекалнята на гостите нахлуват няколко лица, сред които основният спонсор на Несебър, и се саморазправят с футболистите. Двубоят е прекратен и е извикана полиция. Цялата съблекалня на Атлетик е в кръв. Пострадал е още един играч. Дежурен делегат на двубоя е Васко Петев от Хасково. Очаква се на база на неговия доклад да последват жестоки санкции за отбора на Несебър.

Несебър води люта битка за промоция с отборите на Саяна (Хасково), Спартак (Пловдив) и Гигант (Съединение). Атлетик е осми в класирането. Във втори пореден мач тимът на "Сливен" направи 0:0. Сега като гост на "Асеновец" в Асеновград, а в първия пролетен кръг направи същото и срещу "Гигант". За целия есенен полусезон "Сливен" в 19 мача записа 1 победа, 1 равен и 17 загуби с голова разлика 16:104.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!