Новият кондиционен спец на ЦСКА Хосе Паредес Алонсо е въвел уникална схема, за да подобри физическото състояние на футболистите. По настояване на испанеца играчите пият от няколко дни насам огромно количество витамини и позволени стимуланти.
“Пием по 5-6 хапчета на ден. Изсипват ни ги в шепата и ги гълтаме с обилно количество вода. Честно казано, ефектът си личи, защото се чувстваме повече от добре физически  - пращим от енергия”, заявиха пред БЛИЦ футболисти на ЦСКА.
От Борисовата градина са категорични, че използваните медикаменти са напълно легални и няма никаква опасност някой от отбора да изгърми при допингпроверки.
“Паредес е име в професията си. Благодарение на него толкова отбори и спортисти са печелили редица титли и никой не е “изгорял” с допинг. Паредес разполага с каталог на всички позволени стимуланти – така че, няма страшно. Той се хвана за главата, след като видя физическото състояние на футболистите. Призна, че за първи път вижда толкова неподготвен отбор. И обеща, че до мача с Левски играчите ще бъдат като роботи – неуморими на терена от първата до последната минута”, добавиха от стадион “Българска армия”.