Феновете на Левски и кадрите със събличането на Ивайло Петев не са най-отблъскващото за трансферните цели на „Герена“. Треньорът Делио Роси се е вписал идеално в тази картинка, пише „Меридиан Мач“.

„Сините“ са се разминали поне с двама футболисти, които отказали да работят с италианеца. Причината за това видеото, в което треньорът удря Адем Ляич по времето, когато двамата работеха заедно във Фиорентина.

Един от въпросните чужденци дори е дошъл в София и се е разбрал за личните си условия с шефовете на Левски. Той обаче се изметнал в последния момент, след като разбрал, че ще трябва да го тренира Делио Роси.

„Съжалявам, но имам и друга оферта. Може да не е по-добра, но я предпочитал“, заявил легионерът и незабавно отпрашил от България.

Другият пък директно отказал по телефона.

Именно липсата на нови попълнения е причината Нелуц Рошу да продължава да е заедно със „сините“ в Малта. Румънецът най-вероятно ще остане на „Герена“, ако Левски не привлече поне двама футболисти до началото на първенството. Иначе от Динамо (Букурещ) са изпратили директна оферта за закупуването му, която била доста примамлива.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018