Футболистите на Видима-Раковски все още не са си получили заплатите за месец септември, заявиха от ръководството на клуба. Авансово играчите са взели половината от възнагражденията си, а останалата част ще бъде преведена в началото на другата седмица.

В нея ще бъде включена и премията за победата над Калиакра. Кога обаче момчетата на Костадин Ангелов ще си получат възнагражденията за октомври, ноември и полагащите им се премии, от ръководството не се ангажираха да посочат определена дата.

"Да, закъсняваме, но такава е тенденцията във всички футболни клубове. Във Видима заплата за предходен месец се дава до края на следващия. Част от септемврийското възнаграждение футболистите получиха като аванс, до дни им изплащаме и останалата", коментира пред "7 дни спорт" вицепрезидентът на клуба Веселин Данев.

Босът на тима отрече възможността някои от играчите да поискат разтрогване на договори за неизплатени заплати. По правилник всеки има право да разтрогне, ако два месеца не е получавал месечното си възнаграждение.