Футболна бомба цъка в Пловдив. Гробокопачът на „Ботев“ Димитър Христолов иска да откупи акциите на Коко Динев в Локомотив, пише „Под тепето“, позовавайки се на сигурни източници.
 
Според изданието бизнесменът от Крумово дори е подготвил официална оферта към недолюбвания в момента от „черно-белите“ фенове президент на клуба Константин Динев. Единици на „Лаута“ знаят за подобна сделка, която още е на ниво договаряне.
 
Според запознати обаче поканата за закупуване на акциите от страна на Христолов вече е факт и сделката се движи. В момента бившият бос на „канарчетата“, известен като Митьо Селския, продължава да върти бизнес с италианци. Симпатиите му към Локомотив (Пловдив) не са тайна още от времето, когато управляваше „Ботев“.
 
„Не, не. Няма такова нещо. Аз повече във футбола не искам да влизам. Опарих се веднъж и повече не искам да влизам в тази сфера“, коментира Христолов пред „Пловдив дерби“, с което отрече появилия се слух, който здраво раздвижи духовете из града.
 
Вестник "ШОУ" вече разкри, че Константин Динев е пред раздяла с Локомотив и бъдещето на "смърфовете" отново ще се окаже неясно, както беше преди месеци.