Председателят на Общинския съвет в Дряново - Тодор Георгиев, по- известен като спортния диджей в страната - DJ Теди Джорджо, беше на организирана среща в БФС. Във футболната централа той бе посрещнат от своя приятел - легендата на Левски Георги Иванов. Както е известно, Гонзо е технически директор на БФС.

Поводът на срещата бе честването на 95 години организиран футбол в Дряново, както и съвместното провеждане на шестото традиционно издание на детския футболен турнир. Той ще бъде от 16 до 19 юни 2022 г. в град Дряново.

Спортното мероприятие привлича стотици деца и техните родители, като има за цел да развие и популяризира детско-юношеския футбол в региона, както и да укрепи сътрудничеството между различните клубове, школи и академии в страната.

Очаква се и тази година участие да вземат около 32 отбора, които ще бъдат разделени в четири възрастови групи:

Футбол 5 – деца родени през 2014 г.
Футбол 7 – деца родени през 2013 г.
Футбол 7 – деца родени през 2012 г.
Футбол 9 – деца родени през 2011 г.

Мачовете ще се проведат на стадион „Локомотив“ в град Дряново и стадион „Републиканец“ в село Царева ливада. Те предлагат отлични условия и се предоставят за подготвителни лагери и контролни срещи и на професионални отбори.

По повод честването на 95 години организиран футбол в Дряново в програмата на турнира ще бъдат включени и следните събития:

* Демонстративна футболна среща между легенди на дряновския футбол и именити футболисти от България
* Фотоизложба, показваща развитието на футбола в Дряново през годините
* Обучение на треньорите участници в турнира от представител на БФС за новостите в българския футбол; За доброто настроение и създаване на приятна атмосфера на двата стадиона - в Дряново и Царева ливада, ще се погрижат спортните водещи и диджеи – DJ Teddy Georgo, DJ Theo и DJ George.