Загубилият преди дни с 0:1 от ЦСКА в контрола отбор на Свиленград се разпадна. Това стана ясно, след като Стефан Милушев се оттегли от президенския пост на клуба, а част от футболистите заедно с треньора Румен Стоянов също напускат.

Всичко това се случва само часове преди подновяването на шампионата в Източната "Б" група, където "граничарите" заемат десетото място.

Днес Милушев е имал среща с местния бизнес, като никой не се е навил да му помага. Босът не може да сам да покрие финансовите изисквания на отбора.

Тошко Христов, Димитър Везалов, Димитър Андонов, Николай Минков, Мишо Неделчев и Христо Петров няма да играят повече с екипа на Свиленград. Не е ясна съдбата на клуба. Нищо чудно бройката с напускащите да се увеличи, тъй като на този етап новото ръководството не може да гарнитира редовно изплащане на заплатите. Подсигурени били само хотела и храната.

Досегашният вицепрезидент Димитър Делибозов също се оттегля.

Не е ясно кой ще води отбора след напускането на Румен Стоянов. Фаворит е местният специалист Стоян Узунов, който има необходимия лиценз и може да изведе тима за двубоя срещу Дунав в събота. /БЛИЦ